Contacte

Web: www.lapebrella.es

Email: pebrellainfo@gmail.com

Mòvil: 662 37 17 71 (Vicent ó Cristina)

Comandes

De divendres a diumenge (fins les 24h.), per email, telèfon, WhatsApp o desde comandes

Repartim a Domicili

Tots els dimarts pel mati


València,Massanassa,Picanya,Paiporta,Manises,Alcàsser,Picassent,Godelleta,Chiva, Cheste, Alborache,Macastre,Yátova,Buñol,Monserrat, Montroy, Real, Torís i més ... PREGUNTA-MOS

SEGELL DE GARANTIA PARTICIPATIVA DE LA PEBRELLA


contador de visitas

ecoensaladas y otras recetas de ecoturis

Gazpacho Andaluz

Esta recepta és "la estrella" de l'estiu, és fàcil de fer, està boníssima, ben fresquet entra superbé i si te'l prens només fer-lo t'aporta moltes vitamines i minerals; damunt té poques calories ..., una meravella. El típic andalús no porta ceba ni pa, encara que molta gent li afegeix també altres ingredients. Vos enllaçe un article on podeu llegir més sobre aquesta i les altres sopes fredes típiques d'Andalusia.

 

Ingredients (per a uns 5 gots):
1 quilogram de tomaques ben madures
1 pebrot verd tipo italià (uns 60 grams)
1 cogombre (uns 250 grams)
1 dent d'all
Oli d'oliva (unes 4 cullerades)
Vinagre de vi blanc (al gust)
Sal
Aigua

Recepta:
Llavar bé les tomaques, el cogombre i el pebrot.
Posa el got de la batedora les tomaques trossejades (millor amb la pell), el pebrot i la dent d'all pelat (pots llevar-li l'interior perquè no et repetisca), el cogombre també pelat i trossejat (reserva una part per a decorar el "gaspatxo")
Bat tots els ingredients fins que es queden molt fins i no quede cap tros de verdura.
Afig la sal, l'oli i el vinagre, aquest últim incorporant-lo a poc a poc i tasta'l rectificant fins que tinga l'acidesa al teu gust. Torna-ho a batre un poc més i prova-ho.
Si el "gaspatxo" té la consistència adequada, rectifica de nou la sal i el vinagre si ho veus convenient. Si és massa espès, afig-li aigua fins que es quede al teu gust, mescla-ho bé, prova i rectifica de nou si fa falta. Recorda que la quantitat d'aigua que hages d'afegir variarà en funció de la que continguen les verdures.
Per a acabar pots afegir-li per damunt uns daus del cogombre que has reservat abans. Posa-ho a la nevera i menjate'l molt fred.

Salmorejo Cordobés

ecorecetas, ecoturis

Esta recepta m'encanta, gustosa i fàcil de fer. Fresquet de la nevera és ideal per als dies d'estiu i és tota una institució a Còrdoba, mireu a la Cofradía Gastronómica del Salmorejo Cordobés, on podeu trobar informació sobre contingut nutricional, variants per a fer salmorejo "dietètic" i moltes més coses.

 

Ingredientes

1 Kg. de Tomates

200 grs. de Pan

100 grs. de Aceite de Oliva virgen extra

1 diente de Ajo

10 grs. de Sal

 

Preparación: Limpiar y triturar los tomates, colar para quitar la piel y las pepitas, volver a triturar añadiéndole el pan, el aceite, los ajos y la sal. Decorar con huevo duro picado y trocitos de jamón serrano.

 

 

Ensaladas: de colirábano y manzana y de col, manzanas y aceitunas

 

 

Esta és una ensalada tipo "alemana", l'he posat perquè aquestos dies les caixes que estem fent porten un colirabe i molts no sabem com gastar-lo. Així que ací teniu una idea, ah!! aquestes ensalades també solen portar carlota, si la tasteu ja ens comenteu ...

 

 

 

De colirábano y manzana

 

Ingredientes:

Colinabo

Manzana

Nueces

Huevo duro

Mayonesa

Yogur

Sal

Pimienta

Zumo de limón

 

Para el aliño: mezclar 3 cucharadas de yogur, 6 de mayonesa, unas gotas de zumo de limón, sal y pimienta.

Preparación: cortar el colinabo y la manzana a partes iguales en palitos, cortar el huevo y las nueces a pedacitos pequeños. Mezclar con el aliño, reservar en la nevera y servir frío.


De col, manzanas y aceitunas

 

Ingredientes:

Colinabo

Zanahoria

Col (morada)

Aceitunas (un tercio de peso que de cada verdura)

Pepinillos (un tercio de peso de cada verdura)

Mayonesa

Nata

Zumo de limón

Mostaza (opcional)

Sal

Pimienta

 

Para el aliño: mezclar 6 cucharadas de mayonesa y un chorro de nata con unas gotas de zumo de limón, sal, pimienta y mostaza (si no os gusta podéis suprimirla).

Preparación: cortar la col, el colinabo y la manzana a partes iguales en palitos, cortar el huevo y las nueces a pedacitos pequeños. Mezclar con el aliño, reservar en la nevera y servir frío.

Escribir comentario

Comentarios: 0